robert0 napisał(a): Natomiast dzwignie wystrugane sa z drewna na ktore gruba warstwa podkladu zostala nalozona a poczym lakier na koncowke

Jacek, jestes wielki, ja sprawy sobie nie zdawalem ze az tak zaawansowany twoj sym jest.
Po ogladnieciu filmikow zaniemowilem.
Myslisz ze jest mozliwosc przelotu dla pierwszego oficera pod twoim kapitanstwem?
A tak na marginesie, to te samoloty mają w sobie coś, bo co powiecie na to?
http://img236.imageshack.us/img236/2762/b2wp.jpg
Robert ja też robiłem w ten właśnie sposób dźwignie. Doszedłem jednak, że lepiej jest wykonać je z korianu. Dźwignie oczywiście z metalu, ale same (jak ja je nazywam) manetki, czyli rączki na dźwigniach, czy uchwyty jakby je tam zwał wykonałem ostatecznie z korianu. To świetny materiał do wykonywania tego rodzaju rzeczy.

Zdjęcie korianu zamieściłem w temacie: Oto fragment mojego Boeinga 737 T/Q. Na stronie drugiej zdjęcie pierwsze.
Odnośnie kobiet to nurtuje mnie, czy na sam kokpit można coś zdziałać?

kevin napisał(a):Odnośnie kobiet to nurtuje mnie, czy na sam kokpit można coś zdziałać?
Jak masz dobra bajere.Ale zeby pokazac kokpit musisz ja wziac do domu a to i tak juz sukces sam w sobie.
Ja poki co moge podrywac na galki od boeinga, switchguardy i projekt w autocadzie.
![]()
![]()

Powrót do Symulatory własnej produkcji
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości